Tamarind paszta

Tamarind paszta

Leírás

Indiai és délkelet-ázsiai ételek alapvető hozzávalója. A tamarind fa gyümölcséből készítik a savanykás-édeskés pasztát. A tamarind régen ismert, természetes hashajtó, ezért a csomagoláson fel is tüntetik, ki-ki a saját érzékenysége szerint alkalmazza. fotó: flickr / sweet mustache http://www.flickr.com/photos/63861396@N00/1460794632

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtve.

100g Tamarind paszta

fehérjetartalom

2.8 g

zsírtartalom

0.512 g

szénhidráttartalom

62.5 g

víztartalom

31.4 g

gramm tamarind paszta?

Top ásványi anyagok

Foszfor

113 mg

Magnézium

92 mg

Kalcium

74 mg

Nátrium

28 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.066 g

Kolin

8.6 mg

C vitamin

3.5 mg

Niacin - B3 vitamin

1.938 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

2.8 g

Zsír

telített zsírsav

0.272 g

egyszeresen telített zsírsav

0.181 g

többszörösen telített zsírsav

0.059 g

ásványi anyagok

Kalcium

74 mg

Vas

2.8 mg

Magnézium

92 mg

Foszfor

113 mg

Nátrium

28 mg

Cink

0.1 mg

Réz

0.086 mg

Szelén

1.3 µg

szénhidrát

rost

5.1 g

cukor

38.8 g

víz

31.4 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.428 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.152 mg

Niacin - B3 vitamin

1.938 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.143 mg

Folát

14 µg

Kolin

8.6 mg

Béta-karotin

18 µg

E vitamin

0.1 mg

K vitamin

2.8 µg

A vitamin

2 µg

C vitamin

3.5 mg

B6 vitamin

0.066 g

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...