Pármai sonka

Pármai sonka

Leírás

A pármai sonka egy 12 hónapos pácolással, 18 hónapos érleléssel készülő húsipari különlegesség. A pácolásnál kevés sót és fűszereket egyáltalán nem használnak, ezért édeskés a sonka íze. Párma egyben a földrajzi eredetvédelem jele, a tartományban kétszáz készítője van a sonkának. Állítólag az ottani levegő átjárja és teszi finommá a sonkát, valamint a procedúra amit az érlelés során végrehajtanak.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös, napfénytől védett, szellős helyen. Legjobb egyben felakasztva, vagy papírba csomagolva.

100g Pármai sonka

fehérjetartalom

28 g

zsírtartalom

53003 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pármai sonka?

Top ásványi anyagok

Nátrium

245000 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

28 g

Zsír

telített zsírsav

3 g

koleszterin

53 g

ásványi anyagok

Nátrium

245000 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...