r
Nosalty Logó

Egyszerű paradicsomos ragu

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Egyszerű paradicsomos ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 122 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    50160.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    334 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    49483 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5197 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    50160.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    334 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    49483 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5197 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 377 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16233.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    16014 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    66 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1682 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hevítsünk egy nagyobb serpenyőben egy kevés olajat. Amíg melegszik, pucoljuk meg a fokhagymát, és vágjuk félbe (ha nagyon nagy, negyedekre), majd dobjuk bele az olajba, és pirítsuk, amíg egy pici barnás színt nem kap. (Én megdöntöttem a serpenyőt, hogy egy részen piruljon az egész, és az olaj is könnyebben átvegye az ízt.)
  2. Félbevágott koktélparadicsomokat és a felkockázott paradicsomot dobjuk a fokhagymás olajra, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Majd vegyük le a lángot, és fedjük le a serpenyőt, és néhány percig (4-7, érezzünk rá, de ne essen szét) pároljuk, hogy levet eresszen (ha nem ereszt eleget, sózzuk még egy kicsit).
  3. Ha már lassan kész, vágjuk fel a bazsalikomleveket, és szórjuk rá a paradicsomra, keverjük össze, és még 1 percig pároljuk.
  4. Tálaljuk egy pármai sonkával, reszeljünk rá egy kevés parmezánt, és együk egy szelet rozskenyérrel (amit én felvágtamm, és raktam rá egy kis fokhagymás sajtot).
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 6489
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 11.

Ajánló

Egy olaszos ebédhez vagy vacsorához ideális előétel lehet. De nekem önmagában egy uzsonnaként is megállta a helyét. Szívet melengető egy étel. Bátrabbak akár egy pizzára vagy tésztára rakhatják, jó sok sajttal.     CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valószínűleg már láthattam TV-ben vagy valahol elkészíteni ezt az ételt, de ma délután állt bennem össze egy étellé, úgyhogy fogtam magam, és megvettem, amit még kellett hozzá, és meg is csináltam. Nagyon-nagyon finom lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...