Marhafarok

Marhafarok

Leírás

A marhahús a legkedveltebb, illetve leggyakrabban fogyasztott vörös hús, vasban rendkívül gazdag és sok fehérjét is tartalmaz. A marhának a farka is ehető, bár Magyarországon a ritkábban kapható, kevésbé gyakran fogyasztott húsok közé tartozik. A marha farka általában 1,5-2 kg-ot nyom, húsa zsíros. Készíthetünk belőle levest, pörköltet, de ehetjük sütve, vagy szósszal, párolva is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Marhafarok

fehérjetartalom

30 g

zsírtartalom

106011 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm marhafarok?

Top ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

30 g

Zsír

telített zsírsav

5 g

egyszeresen telített zsírsav

6 g

koleszterin

106 g

ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

szénhidrát

vitaminok

10 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!