Marhafarok
Leírás
A marhahús a legkedveltebb, illetve leggyakrabban fogyasztott vörös hús, vasban rendkívül gazdag és sok fehérjét is tartalmaz. A marhának a farka is ehető, bár Magyarországon a ritkábban kapható, kevésbé gyakran fogyasztott húsok közé tartozik. A marha farka általában 1,5-2 kg-ot nyom, húsa zsíros. Készíthetünk belőle levest, pörköltet, de ehetjük sütve, vagy szósszal, párolva is.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Marhafarok
fehérjetartalom
30 g
zsírtartalom
106011 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
233 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
30 g
Zsír
telített zsírsav
5 g
egyszeresen telített zsírsav
6 g
koleszterin
106 g
ásványi anyagok
Nátrium
233 mg
szénhidrát
vitaminok