Félszáraz vörösbor
Leírás
A bor szőlőből készült alkoholos ital, amelynek számos fajtája létezik, megkülönböztethetjük őket például a termőterület, a készítési eljárás, a szőlőfajta, vagy a cukortartalom alapján. A vörösbor kékszőlőből készült bor, amit a héjával együtt erjesztenek, így abból kivonódik a vöröses színezőanyag. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A félszáraz borok cukortartalma 4-12 g/l. Félszáraz vörösborokat könnyebb sültek, vadhúsok, lágy sajtok, szárnyasból készült pörköltek, raguk mellé fogyaszthatunk.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűvös, napfénytől védett helyen.
100g Félszáraz vörösbor
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2.31 g
víztartalom
86.94 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
víz
86.94 g
vitaminok