Félszáraz vörösbor

Félszáraz vörösbor

Leírás

A bor szőlőből készült alkoholos ital, amelynek számos fajtája létezik, megkülönböztethetjük őket például a termőterület, a készítési eljárás, a szőlőfajta, vagy a cukortartalom alapján. A vörösbor kékszőlőből készült bor, amit a héjával együtt erjesztenek, így abból kivonódik a vöröses színezőanyag. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A félszáraz borok cukortartalma 4-12 g/l. Félszáraz vörösborokat könnyebb sültek, vadhúsok, lágy sajtok, szárnyasból készült pörköltek, raguk mellé fogyaszthatunk.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös, napfénytől védett helyen.

100g Félszáraz vörösbor

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

2.31 g

víztartalom

86.94 g

gramm félszáraz vörösbor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

86.94 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk