Félszáraz fehérbor

Fehér szőlőszemekből kipréselt mustból, erjesztéssel készülő alkoholos ital. A borokat a cukortartalmuk szerint a következő kategóriákba soroljuk: száraz, félszáraz, félédes és édes. Félszáraz bor az, amelynek maradékcukortartalma 4-12 g/l között van. Fogyasztása szárnyas ételekhez ajánlott, tipikusan félszáraz borfajták a sárgamuskotály, mézes és a tramini.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2.16 g
víztartalom
86.85 g
Foszfor
18 mg
Magnézium
10 mg
Kalcium
9 mg
Nátrium
5 mg
B6 vitamin
0.05 g
Niacin - B3 vitamin
0.108 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.045 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.015 mg
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
9 mg
Vas
0.27 mg
Magnézium
10 mg
Foszfor
18 mg
Nátrium
5 mg
Cink
0.12 mg
Réz
0.004 mg
Mangán
0.117 mg
Szelén
0.1 µg
szénhidrát
cukor
0.96 g
víz
86.85 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.005 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.015 mg
Niacin - B3 vitamin
0.108 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.045 mg
Folát
1 µg
B6 vitamin
0.05 g
Napi Tippünk felkavarhatja az érzelmeket, de eláruljuk, mikor és miért ne pihentesd a sütitésztát sütés előtt.
Szász NóriNem akármilyen menüvel várjuk az éhes szájakat - igaz, megetetni nem tudunk senkit, de inspirálni igen!
NosaltyA főváros egyedi elbírálást ígér az aluljárókban működő büféknek. Nézzük, mit vesznek figyelembe.
NosaltyA szupermarketek és delikátboltok útvesztőiben könnyen el lehet veszni, ha a legjobb olajat keressük a sütéshez. Most 6 séf mondja meg a tutit: egy általunk kevésbé ismert, de annál előnyösebb élettani hatású növényi olaj az ő választásuk.
A 9 az 1-ben háztartási gép rengeteg mindenre nyújt megoldást.
Ezekkel a világhírű termékekkel gyerekjáték a takarítás, sőt, az illatuk is fantasztikus.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!