Végre itt az édesburgonyaszezon! Mutatunk 17 különleges receptet ebből a vitamindús csodazöldségből

Itt az ősz, itt a béta-karotinban, folsavban, élelmi rostokban rendkívül gazdag édesburgonya szezonja. Próbál ki ezerféleképpen - ehhez adunk most ötleteket!

  1. 1.

    Megfázás elleni leves

  2. 2.

    Őszi krémleves csicseriborsóval

  3. 3.

    Édesburgonya egytálétel

  4. 4.

    Olaszos édesburgonya

  5. 5.

    Zöldborsó-édesburgonya curry

  6. 6.

    Fetás édesburgonya-püré

  7. 7.

    Fűszeres édesburgonyachips

  8. 8.

    Gluténmentes édesburgonya gnocchi

  9. 9.

    Amouk - a khmer sárga curry

  10. 10.

    Zöldséglepény sütőben

  11. 11.

    Pirított édesburgonya-quinoa saláta kecskesajttal és avokádóval

  12. 12.

    Chorizos édesburgonya-saláta lime-os öntettel

  13. 13.

    Sült zöldségsaláta fetával

  14. 14.

    Édesburgonyás gofri spenótos gombával

  15. 15.

    Édesburgonya-palacsinta két hozzávalóból

  16. 16.

    Édesburgonya zabgolyó

  17. 17.

    Dupla csokis édesburgonya-süti

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...