Most hogy este kilenckor még világos van, és egyre több a zöldség és gyümölcs a piacokon, nehéz elképzelni, hogy az ősz újra eljön majd, és nem juthatunk nap mint nap friss finomságokhoz. Úgyhogy irány a piac, szerezd be frissen, amit lehet, mosd át az üres üvegeket, és nyisd meg az idei befőzőszezont! Ha pár barátnőt vagy rokont is beszervezel, még egy jó beszélgetéssel is egybekötheted az idei befőzést.
-
1.
Ribizliszörp és lekvár
-
2.
Meggyes cseresznyedzsem
-
3.
Levendulás őszibarackbefőtt
-
4.
Szirupos-darabos eperlekvár
-
5.
Ribizlilekvár
-
6.
Köcsögös szilvalekvár - sütőben
-
7.
Rumos szilvalekvár
-
8.
Cseresznyebefőtt 3. - változatok télire
-
9.
Chilis-sós citrom
-
10.
Cukrozott szilva nyersen - télire
-
11.
Alma-sárgabarack vegyes lekvár
-
12.
Sárgabaracklekvár ahogy Pannika készíti
-
13.
Japánbirs lekvár
-
14.
Nyersen készült csipkebogyólekvár és -üdítő
-
15.
Vérszilva lekvár
-
16.
Citromos-mentás sárgabarack dzsem