Heti Menü – csirkecombból főzünk, mert az még egész olcsó

Bárhogy ragozzuk, és keressük a kifogást, hogy lassabban sül, inas, és picit zsírosabb, mint a csirkemell, a csirkecomb jó barátunk, ha húst ennénk, és a pénztárcánkat is féltjük. Főzzünk vele bátran, akár egy héten át!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...