15 darált hústól laktató tészta, egytál és rakottas

A darált marhahús nem olyan alapanyag, amit minden nap fogyasztunk, de néha-néha megéri beruházni rá, mert bár lassabban készül el, isteni, laktató, mély ízű fogások születnek belőle.

  1. 1.

    Török töltött padlizsán Baklavira konyhájából

  2. 2.

    Picadillo

  3. 3.

    Szürkemarha kafta

  4. 4.

    Paradicsomba töltött muszaka

  5. 5.

    Klasszikus olasz húsgombóc paprikás szósszal és polentával

  6. 6.

    Levendulás húsgolyók erdei gombás szószban

  7. 7.

    Paradicsomos albondigas

  8. 8.

    Patata d'Olot

  9. 9.

    Borslevélbe tekert hústekercsek bún tésztával és zöldségekkel

  10. 10.

    Lassan főtt bolognai

  11. 11.

    Tex-mex Sloppy Joe

  12. 12.

    Zöldfűszeres pirított marha savanyított hagymával

  13. 13.

    Nacho grande Dacota konyhájából

  14. 14.

    Húsgolyók házi zöldcurry-szószban

  15. 15.

    Spagetti paradicsomos húsgombóccal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...