15 darált hústól laktató tészta, egytál és rakottas

A darált marhahús nem olyan alapanyag, amit minden nap fogyasztunk, de néha-néha megéri beruházni rá, mert bár lassabban készül el, isteni, laktató, mély ízű fogások születnek belőle.

  1. 1.

    Török töltött padlizsán Baklavira konyhájából

  2. 2.

    Picadillo

  3. 3.

    Szürkemarha kafta

  4. 4.

    Paradicsomba töltött muszaka

  5. 5.

    Klasszikus olasz húsgombóc paprikás szósszal és polentával

  6. 6.

    Levendulás húsgolyók erdei gombás szószban

  7. 7.

    Paradicsomos albondigas

  8. 8.

    Patata d'Olot

  9. 9.

    Borslevélbe tekert hústekercsek bún tésztával és zöldségekkel

  10. 10.

    Lassan főtt bolognai

  11. 11.

    Tex-mex Sloppy Joe

  12. 12.

    Zöldfűszeres pirított marha savanyított hagymával

  13. 13.

    Nacho grande Dacota konyhájából

  14. 14.

    Húsgolyók házi zöldcurry-szószban

  15. 15.

    Spagetti paradicsomos húsgombóccal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...