-
1.
Cseresznyés clafoutis
-
2.
Cobb saláta Dacota konyhájából
-
3.
Kovászosuborka-krémleves
-
4.
Majonézes padlizsánkrém (Padlizsánkrém 5.)
-
5.
Eperfagyi 3 hozzávalóból
-
6.
Lilahagymás paradicsomsaláta
-
7.
Vaníliakrémes rebarbara szelet
-
8.
Főzés nélküli "tökfőzelék"
-
9.
Szirupos-darabos eperlekvár
-
10.
Zöldfűszeres töltött karalábé
-
11.
Epres képviselőfánk-torta mandulakrokanttal
-
12.
Nápolyi tésztasaláta
-
13.
Zöldbabfőzelék
-
14.
Epres-tejfölös lepény
-
15.
Zöldborsóleves grízgaluskával
-
16.
Kemencében sült rozmaringos tarja
-
17.
Mentás újhagymaleves petrezselymes grízgaluskával
-
18.
Ketchup házilag Kittitől
-
19.
Nyári bableves (Bableves 6.)
-
20.
Fagyasztott joghurttorta
-
21.
Pásztorleves
-
22.
Étcsokihabos feketeszeder torta
-
23.
Cukkini bundában
-
24.
Mediterrán saláta juhtúróval sonkával
-
25.
Barackos gazpacho
-
26.
Vaníliás-ribizlis muffin tejfölös koronával
-
27.
Fűszeres paradicsomleves sajtos krutonnal
-
28.
Kapros-cukkinis túrós rétes
-
29.
Barackos minitorta
-
30.
Vargányás-sonkás tészta
30 étel, amit júniusban meg kell főznöd - csakis koranyári színes, szezonális alapanyagok!
Június - a szót is imádjuk! A nyár épphogy csak elkezdődött, csomó élmény vár ránk, messze az ősz, és jönnek a színes, szagos, csodás alapanyagok, zöldségek és gyümölcsök!