r
Nosalty Logó

Zöldborsós töltött káposzta

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Zöldborsós töltött káposzta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 706 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 3531 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.6 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    828.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    430 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    109 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    193 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    334 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    549 micro
  • Lut-zea
    1081 micro
Összesen 706 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    162.8 g

Zsír

  • Összesen
    90.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4143.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    681 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    452 mg
  • Foszfor
    2152 mg
  • Nátrium
    613 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    513.9 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    60 mg

VÍZ

  • Összesen
    1915.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    545 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    967 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1840 micro
  • Kolin:
    551 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    438 micro
  • β-karotin
    1669 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    5406 micro
Összesen 3531 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    137.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    91 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 116 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és felrakjuk piritani.
  2. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst, és kb. 2 percig pirítjuk.
  3. Ezután sózzuk, borsozzuk, és paprikát adunk hozzá. Levesszük a tűzről.
  4. A rizst felrakjuk fõni, és amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a borsót. (Akkor adjuk hozzá a borsót, ha konzerv, ha nyers, akkor a rizzsel egyszerre).
  5. A darált húsos keveréket és a lecsepegtetett rizst keverjük össze, és egy kis konzervparadicsomot is keverjünk hozzá. Ezután töltsük be a párolt káposztalevelekbe. Lassú tűzön fõzzük. Tejföllel kiváló.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1502
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Izgalmas új ízek! :) Fincsi!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...