r
Nosalty Logó

Zebra kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Zebra kocka
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A lapokhoz

A krémhez

A tetejére

Összesen 924 kcal
  • 8% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A lapokhoz

A krémhez

A tetejére

Összesen 5541 kcal
  • 8% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A lapokhoz

A krémhez

A tetejére

Összesen 367 kcal
  • 8% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    45.1 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    681.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.5 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 924 kcal
  • 8% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    87.7 g

Zsír

  • Összesen
    270.5 g
  • Telített zsírsav
    180 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    223 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4089.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    659 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    545 mg
  • Foszfor
    966 mg
  • Nátrium
    1822 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    711.3 g
  • Cukor
    294 mg
  • Élelmi rost
    67 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    686 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    671 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 5541 kcal
  • 8% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    17.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    268.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    3.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 367 kcal

Hozzávalók

A lapokhoz

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A lapokhoz

  1. A lapokhoz a hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy formázható, nyújtható masszát kapjunk.
  2. Egy tepsit olajjal kikenünk.
  3. A kekszes masszát 3 egyenlő részre osszuk. Majd porcukorral meghintett munkalapon akkora lapot nyújtunk belőlük, ami éppen belefér a tepsibe.
  4. A krémhez a tejet elkeverjük a liszttel és a kókuszreszelék felével, majd alacsony hőfokon sűrű péppé főzzük. Levesszük a tűzről, hozzákavarjuk a vajat, a porcukrot és a maradék kókuszreszeléket, hűlni hagyjuk.
  5. A kihűlt krémet kézi mixerrel habosra keverjük.
  6. Az első lapot a tepsibe helyezzük, rákenjük a krém felét, ráhelyezzük a második lapot, rákenjük a maradék krémet, a harmadik lappal befedjük a süteményt.
  7. A csokoládét apróra vágjuk, majd az olajjal együtt felolvasztjuk, rásimítjuk a süteményre.
  • Tepsi mérete: 20×23
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 725
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 70526
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Őrölt keksz hiányában a kekszet tegyük adagonként egy műanyag zacskóba, és a húspotyolóval ütögessük, míg a kekszből morzsát kapunk.

Hozzávalók

A lapokhoz

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...