Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Hobbychef
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
ragu
-
175g marhahús249 kcal
-
25g füstölt szalonna164 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
80g sárgarépa29 kcal
-
6 kcal
-
50g paradicsom9 kcal
-
0g chili0 kcal
-
33 kcal
-
9g kakukkfű9 kcal
-
0g babérlevél0 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0 kcal
-
100g alaplé7 kcal
-
100g vörösbor85 kcal
gnocchi
-
200g burgonya116 kcal
-
30g finomliszt109 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
0g só0 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
Összesen
977
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
ragu
-
350g marhahús497 kcal
-
50g füstölt szalonna328 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
160g sárgarépa58 kcal
-
12 kcal
-
100g paradicsom18 kcal
-
0g chili0 kcal
-
66 kcal
-
18g kakukkfű18 kcal
-
0g babérlevél0 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0 kcal
-
200g alaplé14 kcal
-
200g vörösbor170 kcal
gnocchi
-
400g burgonya231 kcal
-
60g finomliszt218 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
0g só0 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
Összesen
1952
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
ragu
-
18.9g marhahús27 kcal
-
2.7g füstölt szalonna18 kcal
-
4.9g vöröshagyma2 kcal
-
0.3g fokhagyma0 kcal
-
8.7g sárgarépa3 kcal
-
2.9g hegyes erős paprika1 kcal
-
5.4g paradicsom1 kcal
-
0g chili0 kcal
-
4.3g sűrített paradicsom4 kcal
-
1g kakukkfű1 kcal
-
0g babérlevél0 kcal
-
0.9g olívaolaj8 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0 kcal
-
10.8g alaplé1 kcal
-
10.8g vörösbor9 kcal
gnocchi
-
21.7g burgonya13 kcal
-
3.2g finomliszt12 kcal
-
3g tojás4 kcal
-
0g só0 kcal
-
0.4g olívaolaj4 kcal
Összesen
108
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 53 g
Zsír
-
Összesen 42.6 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 219 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1649 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 78 mg
-
Kálcium 151 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 153 mg
-
Foszfor 682 mg
-
Nátrium 564 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.3 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 563 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 711 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 86 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 281 mg
-
Retinol - A vitamin: 39 micro
-
α-karotin 2546 micro
-
β-karotin 6784 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 12793 micro
-
Lut-zea 392 micro
Összesen
977
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 106 g
Zsír
-
Összesen 85.1 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 45 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 439 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3298 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 156 mg
-
Kálcium 301 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 305 mg
-
Foszfor 1365 mg
-
Nátrium 1128 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 152.7 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 22 mg
VÍZ
-
Összesen 1126.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1421 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 16 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 172 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 62 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 34 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 195 micro
-
Kolin: 562 mg
-
Retinol - A vitamin: 79 micro
-
α-karotin 5093 micro
-
β-karotin 13568 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 25586 micro
-
Lut-zea 785 micro
Összesen
1952
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 4.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 178.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 74 mg
-
Nátrium 61 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 77 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 276 micro
-
β-karotin 735 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1385 micro
-
Lut-zea 42 micro
Összesen
108
kcal
Hozzávalók
ragu
-
35 dkg marhahús
-
5 dkg füstölt szalonna
-
1 db vöröshagyma
-
2 gerezd fokhagyma
-
2 db sárgarépa
-
1 db hegyes erős paprika
-
1 db paradicsom
-
2 db chili
-
8 dkg sűrített paradicsom
-
6 szál kakukkfű
-
1 db babérlevél
-
2 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
1 csipet fekete bors
-
1 teáskanál csípős fűszerpaprika
-
2 dl vörösbor
gnocchi
-
4 db burgonya
-
4 evőkanál finomliszt
-
1 db tojás
-
só ízlés szerint
-
1 ek olívaolaj
Elkészítés
ragu
- A hagymákat aprítjuk, a sárgarépát szeleteljük. A szalonnát felkockázzuk. A húst nagyobb kockára vágjuk.
- Egy serpenyőben olívaolajon a szalonnát megpirítjuk, a hagymát dinszteljük, majd a húst fehérre sütjük. Hozzáadjuk a répát, majd a paprikákat, végül a paradicsomot Fűszerezzük, beleöntjük a paradicsompürét és az alaplevet. Belerakjuk a babérlevelet és a kakukkfüvet. Lefedve másfél órát főzzük, időnként megkavarjuk.
- Amikor már a hús csaknem puha, hozzáöntjük a vörösbort. Még 20 percig főzzük tovább.
- Közben elkészítjük a gnocchit. A krumplit héjában megfőzzük. A krumplit összetörjük, összekeverjük a liszttel és a tojással, kicsit meggyúrjuk, majd nudlikat formázunk. Forró vízben megfőzzük. Kevés olajban megforgatjuk, kicsit megpirítjuk.
- Tálaláskor szedünk a tányérra gnocchit, mellé marharagut.
- Receptkönyvben: 51
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 2663
- Feltöltés dátuma: 2017. február 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Hobbychef
738 recept
Az olasz ízek kedvelőinek.