r
Nosalty Logó

Vajon sült tengeri hal zöldséges rizzsel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Ligeti Károly
Vajon sült tengeri hal zöldséges rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
kukta
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Hal

Zöldséges rizs

Összesen 580 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Hal

Zöldséges rizs

Összesen 2317 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Hal

Zöldséges rizs

Összesen 85 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1140.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    624 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    528 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    115 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    139 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    211 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    1256 micro
  • β-karotin
    4222 micro
  • β-crypt
    244 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    927 micro
Összesen 580 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    202.1 g

Zsír

  • Összesen
    66.1 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    538 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4560.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    364 mg
  • Kálcium
    465 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    489 mg
  • Foszfor
    2497 mg
  • Nátrium
    714 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    223.1 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1954.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2113 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    459 mg
  • D vitamin:
    360 micro
  • K vitamin:
    557 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    844 micro
  • Kolin:
    717 mg
  • Retinol - A vitamin:
    456 micro
  • α-karotin
    5025 micro
  • β-karotin
    16888 micro
  • β-crypt
    976 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3708 micro
Összesen 2317 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    167.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    185 micro
  • β-karotin
    622 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 85 kcal

Hozzávalók

Hal

Zöldséges rizs

Elkészítés

Hal

  1. A fagyasztott halfilét felengedjük, a felesleges vizet papírtörlővel felitatjuk.
  2. A filéket három felé vágjuk, és minden oldalát megforgatjuk az összekevert fűszerekben, megsózzuk, és meglocsoljuk az olívaolajjal. A kisütésig hűtőbe tesszük.

Zöldséges rizs

  1. A rizst kuktában megfuttatjuk az olajon.
  2. A zöldségeket tetszőleges formára felaprítjuk.
  3. A rizst felöntjük másfélszeres vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felaprított zöldségeket. Lezárjuk a kukta fedelét, és ha elkezd sípolni, elzárjuk alatta a tüzet. Mire az összes gőzt elengedi, a kuktában minden megpuhul.
  4. Egy serpenyőben vajat forrósítunk, és a halak mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Óvatosan forgassuk, hogy a hal ne törjön.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 22014
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vajon sült tengeri hal zöldséges rizzsel
Ligeti Károly 129 recept

Könnyű nyári ebéd vagy vacsora.

Hozzávalók

Hal

Zöldséges rizs

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...