r
Nosalty Logó

Túrókrokett karamellpudinggal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Túrókrokett karamellpudinggal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 777 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 3102 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 320 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.4 g

Zsír

  • Összesen
    54.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1273.7 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    251 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    110.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 777 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.6 g

Zsír

  • Összesen
    217.9 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5094.6 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    573 mg
  • Vas
    1005 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    1314 mg
  • Nátrium
    672 mg
  • Réz
    50 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.2 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    442 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    295 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    490 micro
Összesen 3102 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    525.2 g
  • Cink
    134 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    104 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    62 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 320 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrót a búzadarával, a liszttel, a cukorral, a vaníliás cukorral, 2 tojássárgájával, citromlével jól összekeverjük. Fél óráig állni hagyjuk, amíg a dara megduzzad.
  2. Majd a 2 tojásfehérjét habbá verjük, és lazán a túrós masszához forgatjuk.
  3. Vizes kézzel kroketteket formálva, zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró olajban kisütjük.
  4. Karamellpudingot főzünk az előírás szerint, és tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 2 perc
  • Elkészítettem: 24 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4948
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 15.

Ajánló

Bármilyen leves mellé kiváló desszert! A túró rendkívül egészséges, mert tele van kálciummal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én az egész túrót megcsinálom krokettnek, morzsában megforgatva, és azután kezdek neki sütni. Meg kell kóstolni, hátha több cukor kívánkozik bele... Könnyű, finom, laktatós édesség!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...