r
Nosalty Logó

Tubetto Rigatto sonkával és zöldségekkel

Hobbychef
Tubetto Rigatto sonkával és zöldségekkel
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

703
Kalória
37.5g
Fehérje
96.7g
Szénhidrát
17.6g
Zsír
320.6g
Víz
120.8g
Koleszterin
8.6g
Élelmi rost
10.2g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 703 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1407 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 125 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.5 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1949.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    438 mg
  • Nátrium
    943 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    96.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    320.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    535 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1145 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    335 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    141 micro
  • β-karotin
    4945 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    11625 micro
Összesen 703 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    75.1 g

Zsír

  • Összesen
    35.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3898.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    620 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    875 mg
  • Nátrium
    1887 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    193.3 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    641.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1071 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    189 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    2291 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    669 micro
  • Kolin:
    245 mg
  • Retinol - A vitamin:
    234 micro
  • α-karotin
    282 micro
  • β-karotin
    9891 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    23250 micro
Összesen 1407 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    348.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    205 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    885 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    414 micro
  • Lut-zea
    2080 micro
Összesen 125 kcal

Elkészítés

  1. A hagymákat, a petrezselymet aprítjuk, a pizzasonkát, a paprikákat, a paradicsomot, a tojást főzés után kockára, a mángoldot csíkokra vágjuk.
  2. Olajon megdinszteljük a hagymákat, a mángold kivételével rádobjuk a zöldségeket, fűszerezzük.
  3. A tésztát al dente (kb. 7 perc alatt) megfőzzük, rászedjük a ragura, rádobjuk a mángoldot, összeforgatjuk, és tálalunk.
  4. A tányérra szedünk a ragus tésztából, és reszelünk rá sajtot.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 20 p

Kedvenc az olasz konyha és a pasta.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...