r
Nosalty Logó

Tubetto Rigatto sonkával és zöldségekkel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Tubetto Rigatto sonkával és zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 703 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1407 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 125 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.5 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1949.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    438 mg
  • Nátrium
    943 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    535 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1145 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    335 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    141 micro
  • β-karotin
    4945 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    11625 micro
Összesen 703 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    75.1 g

Zsír

  • Összesen
    35.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3898.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    620 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    875 mg
  • Nátrium
    1887 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.3 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    641.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1071 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    189 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    2291 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    669 micro
  • Kolin:
    245 mg
  • Retinol - A vitamin:
    234 micro
  • α-karotin
    282 micro
  • β-karotin
    9891 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    23250 micro
Összesen 1407 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    348.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    205 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    885 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    414 micro
  • Lut-zea
    2080 micro
Összesen 125 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymákat, a petrezselymet aprítjuk, a pizzasonkát, a paprikákat, a paradicsomot, a tojást főzés után kockára, a mángoldot csíkokra vágjuk.
  2. Olajon megdinszteljük a hagymákat, a mángold kivételével rádobjuk a zöldségeket, fűszerezzük.
  3. A tésztát al dente (kb. 7 perc alatt) megfőzzük, rászedjük a ragura, rádobjuk a mángoldot, összeforgatjuk, és tálalunk.
  4. A tányérra szedünk a ragus tésztából, és reszelünk rá sajtot.
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1375
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Kedvenc az olasz konyha és a pasta.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...