r
Nosalty Logó

Tortellini alla panna - tepsiben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Geleva
Tortellini alla panna - tepsiben
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A mártáshoz

Összesen 831 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A mártáshoz

Összesen 4992 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A mártáshoz

Összesen 224 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.5 g

Zsír

  • Összesen
    41.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2312.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    432 mg
  • Nátrium
    1291 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    108.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    293 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    287 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 831 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    236.7 g

Zsír

  • Összesen
    249 g
  • Telített zsírsav
    132 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    841 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13873.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    230 mg
  • Kálcium
    3024 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    249 mg
  • Foszfor
    2594 mg
  • Nátrium
    7748 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    427.3 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    648.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1756 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    652 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1722 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    407 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    318 micro
Összesen 4992 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    627.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    350 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 224 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A mártáshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A mártást készítjük el elsőnek: A felhevített vajon megpároljuk az apróra! vágott hagymát, a reszeltfokhagymát rádobjuk.
  2. Megszórjuk a liszttel, és felengedjük a tejjel. Ízesítjük a fűszerekkel, (kivéve, ha a petrezselyem és a zeller friss, azt csak a végén tesszükbele), lassú tűzönbesűrítjük. Hozzáadjuk a füstölt sajtot, és tejszínnel beállítjuk a sűrűségét.
  3. Közben csíkokra vágjuk a sonkát.
  4. Egy hőálló tálba tesszük a nyers tortellinit, a sonkát egyenletesen rászórjuk.
  5. A mártást ráöntjük, hogy ellepje,megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x30x5
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 10642
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 05.

Ajánló

Mindenkinek, aki szereti a tésztaféléket.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy love story.:) A bolti félkész terméket is fel lehet dobni...

Hozzávalók

A tésztához

A mártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...