r
Nosalty Logó

Tonhalas tésztasaláta ahogy Glaser készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Tonhalas tésztasaláta ahogy Glaser készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 413 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1652 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 90 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1145.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    385 mg
  • Nátrium
    477 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    353.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    155 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    105 micro
  • β-karotin
    888 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 413 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.1 g

Zsír

  • Összesen
    64.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    593 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4582.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    285 mg
  • Kálcium
    541 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    281 mg
  • Foszfor
    1540 mg
  • Nátrium
    1909 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    164.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1414.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    620 micro
  • K vitamin:
    275 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    714 micro
  • Kolin:
    598 mg
  • Retinol - A vitamin:
    315 micro
  • α-karotin
    419 micro
  • β-karotin
    3554 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    2936 micro
Összesen 1652 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    246.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    191 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    554 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 90 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát fövő sós vízben kb. 8 perc alatt megfőzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk. A tojásokat kb. 10 perc alatt megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghántjuk, hűlni hagyjuk.
  2. A paradicsomot és a zellerszárat vékony szeletekre, a jégcsapsalátát vékony csíkokra, a hagymát apró kockákra vágjuk.
  3. A tonhalat leszűrjük. A tonhal 2/3-át a hagymával, 2 tk kapribogyóval és a citromlével pürésítjük, majd hozzákeverjük a joghurtot és a majonézt. Sóval, borssal ízesítjük. A megmaradt tonhalat darabokra tépkedjük.
  4. A jégcsapsalátát, a paradicsomot, zellert, tésztát, 1 tk kapribogyót, a darabokra tépkedett tonhalat elkeverjük az öntettel. Majd óvatosan hozzákeverjük a szeletekre vágott tojásokat.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 163
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 12253
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom, laktató saláta

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...