r
Nosalty Logó

Töltött paprika Jahin konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Jahin
Töltött paprika Jahin konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 419 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2510 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 62 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    651.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    558.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    187 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    179 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    371 micro
  • β-karotin
    1838 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    8577 micro
  • Lut-zea
    1011 micro
Összesen 419 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    160.5 g

Zsír

  • Összesen
    121.6 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3910.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    436 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    470 mg
  • Foszfor
    2174 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209 g
  • Cukor
    100 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    3349.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1125 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    1074 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    233 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    558 micro
  • Kolin:
    764 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    2227 micro
  • β-karotin
    11028 micro
  • β-crypt
    73 micro
  • Likopin
    51460 micro
  • Lut-zea
    6067 micro
Összesen 2510 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1258 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 62 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előfőzzük a rizst, megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát.
  2. Összekeverjük a darált húst tojással, sóval, borssal, a rizzsel és vöröshagymával, belenyomjuk a fokhagymát is.
  3. Hozzáteszünk a töltelékhez zsírt.
  4. A paradicsomot összevágjuk, és egy nagyobb lábasban, kis lángon elkezdjük főzni.
  5. Kicsumázzuk a paprikákat, megtöltjük a darált húsos masszával.
  6. Ha a paradicsom szétfő, lehúzzuk a tűzről, és botmixerrel pürésítjük. Aki nem szereti benne az apró héjdarabokat, átpasszírozhatja.
  7. Visszatesszük a tűzre, ha túl sűrűnek találjuk, kevés vízzel lehet hígítani.
  8. Beleengedjük a paprikákat, hozzáadjuk a zeller zöldjét, ízesítjük, és fedő alatt készre főzzük.
  9. Legvégül vékonyan berántjuk.
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6798
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Legjobb ez az étel, ha friss paradicsomból készül, utánozhatatlanul finom. Főtt, kockára vágott petrezselymes krumplival ajánlom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...