r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb 7.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szabcsi
Töltött csirkecomb 7.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1004 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4012 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 220 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.3 g

Zsír

  • Összesen
    55.4 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    400 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2369.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    437 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    705 mg
  • Nátrium
    1017 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    228 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    137 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    227 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    459 micro
Összesen 1004 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    249.3 g

Zsír

  • Összesen
    221.7 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    1601 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9476.7 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    375 mg
  • Kálcium
    1749 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    412 mg
  • Foszfor
    2818 mg
  • Nátrium
    4067 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    929.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    912 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    189 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    549 micro
  • Kolin:
    966 mg
  • Retinol - A vitamin:
    909 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1837 micro
Összesen 4012 kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    519.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 220 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megfőzzük a tojást.
  2. A csirkecombot megmossuk, de a bőrét rajtahagyjuk, mert az alá kerül a töltelék.
  3. A fél kg kenyeret beáztatjuk vízbe, majd alaposan kinyomkodjuk belőle a vizet.
  4. Elkészítjük a tölteléket: egy tálba összekeverjük a kinyomkodott kenyeret, a főtt tojást, a nyers tojást, a reszelt sajtot, a pirospaprikát, a bazsalikomot, ezt ízesítjük a fokhagymával, sóval, borssal és az ételízesítővel.
  5. Alaposan összegyúrjuk.
  6. A megmosot csirkecombot sózzuk, borsozzuk és a bőre alá töltünk annyi tölteléket, amennyi belefér.
  7. Kiolajozott tepsibe helyezzük, öntünk rá egy pici vizet (csak a párolás miatt) és lefedjük alufóliával.
  8. Sütőben 60 percig sütjük, majd levesszük róla az alufóliát és visszarakjuk a sütőbe addig, amíg meg nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35×24×5
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6593
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 14.

Ajánló

Szerintem pirított burgonyával a legjobb.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
szabcsi 4 recept

Imádja a családom a töltött csirkecombot és mindig egy picit másképp készítem, ez lett az eddigi legjobb:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...