r
Nosalty Logó

Töltött aprósütemény Angie konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Töltött aprósütemény Angie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 18% Zsír

tészta

töltelék

tetejére

Összesen 716 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 18% Zsír

tészta

töltelék

tetejére

Összesen 3579 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 18% Zsír

tészta

töltelék

tetejére

Összesen 406 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.3 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 716 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    45.6 g

Zsír

  • Összesen
    155.8 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1329.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    655 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    511.7 g
  • Cukor
    263 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1053 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    148 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    970 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    958 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 3579 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    150.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 406 kcal

Hozzávalók

tészta

töltelék

tetejére

Elkészítés

tészta

  1. A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, majd elnyújtjuk.

töltelék

  1. A csokoládét és az aszalt gyümölcsöket lereszeljük, a tojásfehérjét kissé felverjük (ne habosra!).
  2. A tészta egyik felét lekenjük a fehérjével, megszórjuk a dióval, csokival, az aszalt gyümölcsökkel és a vaníliás cukorral. Ráhajtjuk a tészta másik felét, nyújtófával kissé elnyújtjuk, és tetszés szerint kiszaggatjuk.
  3. Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és 200 fokon kb. 10 percet sütjük.

tetejére

  1. A porcukrot kikeverjük 2-3 ek meleg vízzel, hozzákeverjük az aromát és az ételfestéket. Lekenjük a kihűlt sütik tetejét, és megszórjuk színes cukorkákkal.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1059
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy receptes könyvben volt a süti.

Hozzávalók

tészta

töltelék

tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...