Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
joeanne
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
1204
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
4815
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
134
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 65.9 g
Zsír
-
Összesen 65 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 270 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1531.7 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 62 mg
-
Kálcium 226 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 134 mg
-
Foszfor 775 mg
-
Nátrium 319 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 78.6 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 538.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 779 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 26 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 236 micro
-
Kolin: 229 mg
-
Retinol - A vitamin: 301 micro
-
α-karotin 1872 micro
-
β-karotin 4805 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 1996 micro
Összesen
1204
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 263.7 g
Zsír
-
Összesen 259.9 g
-
Telített zsírsav 104 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 95 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 41 g
-
Koleszterin 1081 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6126.7 g
-
Cink 26 mg
-
Szelén 249 mg
-
Kálcium 903 mg
-
Vas 27 mg
-
Magnézium 537 mg
-
Foszfor 3101 mg
-
Nátrium 1276 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 314.3 g
-
Cukor 68 mg
-
Élelmi rost 40 mg
VÍZ
-
Összesen 2154.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3116 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 190 mg
-
D vitamin: 139 micro
-
K vitamin: 164 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 103 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 943 micro
-
Kolin: 917 mg
-
Retinol - A vitamin: 1203 micro
-
α-karotin 7490 micro
-
β-karotin 19220 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 7984 micro
Összesen
4815
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.3 g
Zsír
-
Összesen 7.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 169.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 86 mg
-
Nátrium 35 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 59.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 86 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 33 micro
-
α-karotin 208 micro
-
β-karotin 533 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 221 micro
Összesen
134
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A húsból és leveszöldségből húslevest főzünk.
- A húslevesből kiveszünk annyit, hogy a borsót és a gombát meg tudjuk benne főzni.
- A vajon megpirítjuk a lisztet, majd felöntjük 3szedőkanál húslevessel.
- Majd hozzáadjuk a bort, tejszínt, citromlevet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk.
- Mehet bele a megfőtt borsó és gomba, a húslevesből kivesszük a sárgarépát, és azt is belevagdaljuk.
- A csirkéről leszedjük a bőrt, majd a csontokról a húst, és feldaraboljuk, mehet ez is szószba.
- Ezt párolt rizzsel szolgáljuk.
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 78
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 7738
- Feltöltés dátuma: 2012. május 09.
Ajánló
A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- maradékból:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
joeanne
17 recept
Spárgával is finom. A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.