r
Nosalty Logó

Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
joeanne
Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1204 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 4815 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 134 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    65 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1531.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    775 mg
  • Nátrium
    319 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    538.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    779 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    236 micro
  • Kolin:
    229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    1872 micro
  • β-karotin
    4805 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1996 micro
Összesen 1204 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    263.7 g

Zsír

  • Összesen
    259.9 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    95 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    1081 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6126.7 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    537 mg
  • Foszfor
    3101 mg
  • Nátrium
    1276 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    314.3 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    2154.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3116 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    190 mg
  • D vitamin:
    139 micro
  • K vitamin:
    164 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    103 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    943 micro
  • Kolin:
    917 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1203 micro
  • α-karotin
    7490 micro
  • β-karotin
    19220 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    7984 micro
Összesen 4815 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    208 micro
  • β-karotin
    533 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    221 micro
Összesen 134 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsból és leveszöldségből húslevest főzünk.
  2. A húslevesből kiveszünk annyit, hogy a borsót és a gombát meg tudjuk benne főzni.
  3. A vajon megpirítjuk a lisztet, majd felöntjük 3szedőkanál húslevessel.
  4. Majd hozzáadjuk a bort, tejszínt, citromlevet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk.
  5. Mehet bele a megfőtt borsó és gomba, a húslevesből kivesszük a sárgarépát, és azt is belevagdaljuk.
  6. A csirkéről leszedjük a bőrt, majd a csontokról a húst, és feldaraboljuk, mehet ez is szószba.
  7. Ezt párolt rizzsel szolgáljuk.
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7735
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 09.

Ajánló

A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
joeanne 17 recept

Spárgával is finom. A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...