r
Nosalty Logó

Tejföltorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tejföltorta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A torta alaphoz

A gyümölcsréteghez

A díszítéshez

Összesen 896 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A torta alaphoz

A gyümölcsréteghez

A díszítéshez

Összesen 7154 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A torta alaphoz

A gyümölcsréteghez

A díszítéshez

Összesen 197 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    650 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    217 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.1 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    250.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    297 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    276 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    213 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 896 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    118.4 g

Zsír

  • Összesen
    374.1 g
  • Telített zsírsav
    195 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1057 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5199.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    1734 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    557 mg
  • Foszfor
    1430 mg
  • Nátrium
    1403 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    592.9 g
  • Cukor
    496 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    2000.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2378 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    358 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2210 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    1708 micro
  • β-crypt
    307 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    381 micro
Összesen 7154 kcal
  • 4% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    142.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    39 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

A torta alaphoz

A gyümölcsréteghez

A díszítéshez

Elkészítés

A torta alaphoz

  1. A tejfölt és a cukrokat összekeverjük, ha nem találjuk elég édesnek, plusz cukrot adunk hozzá.
  2. A kávéba beleöntjük a rumot, hogy jó illata legyen.
  3. Egy kerek tortaformába elkezdjük lerakni a piskótákat, aztán meglocsoljuk a rumos kávéval és megöntözzük a tejföllel úgy, hogy ellepje a piskótákat.
  4. Aztán ezt a folyamatot addig csináljuk, hogy a teteje csak piskóta maradjon. (Opcionálisan tehetünk bele barackbefőttet vagy más gyümölcsöt is, de így natúran is nagyon finom!)
  5. A végén a tetejére teszünk egy nagy lapos tányért vagy fedőt és betesszük a hűtőbe. (Én este szoktam elkészíteni és reggelre tuti finom.)
  6. Miután állta hűtőben, kivesszük, levesszük a tányért, és ráfordítjuk egy tálcára. Szépen óvatosan levesszük a formát és a tetejét lehet díszíteni (pl. csokival, tejszínhabbal, gyümölccsel, cukorkákkal.)
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 33732
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nekem Anyukám mindig ezt csinálta, ha valami alkalom volt nálunk. Nagyon egyszerű és nagyon finom!

Hozzávalók

A torta alaphoz

A gyümölcsréteghez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...