Tejben sült csirkecomb almával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Pogácsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
518
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
1037
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
40.4g csirkecomb45 kcal
-
40.4g alma19 kcal
-
0.5g fokhagyma1 kcal
-
16.2g tej9 kcal
-
1.1g rozmaring1 kcal
-
0.8g étkezési keményítő3 kcal
-
0.6g olívaolaj6 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
84
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.3 g
Zsír
-
Összesen 27.5 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 637.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 166 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 43 mg
-
Foszfor 236 mg
-
Nátrium 164 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42.2 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 286.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 62 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 61 micro
-
β-crypt 25 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 184 micro
Összesen
518
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 50.6 g
Zsír
-
Összesen 55.1 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 242 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1275.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 333 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 86 mg
-
Foszfor 471 mg
-
Nátrium 329 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 84.4 g
-
Cukor 55 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 573.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 107 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 125 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 122 micro
-
β-crypt 50 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 368 micro
Összesen
1037
kcal
- 7% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 4.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 103 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 38 mg
-
Nátrium 27 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 30 micro
Összesen
84
kcal
Hozzávalók
-
2 db csirkecomb
-
2 nagy db alma
-
2 gerezd fokhagyma
-
2 dl tej
-
2 szál rozmaring
-
1 csapott ek étkezési keményítő
-
1 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Erős lángon, kevés olajon megpirítjuk mindkét oldalukat.
- A serpenyőbe a combok köré szórjuk a megpucolt, felkockázott almákat és a karikára vágott fokhagymát. A rozmaring leveleit letépdessük, meghintjük vele a combokat, almakockákat. Ráöntjük a tejet.
- Nagyon kicsi lángon fedél alatt puhára pároljuk a húst. Átrakjuk a combokat egy sütőtálba.
- A serpenyőben visszamaradt szaftot szitán áttörjük egy kislábosba. A keményítőt egy evőkanálnyi hideg vízzel elkeverjük, ezzel csendes forrás közben besűrítjük a szaftot. Ráöntjük a combokra, majd pár perc alatt a sütőben kicsit lepirítjuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 44
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1009
- Feltöltés dátuma: 2020. április 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Pogácsa
391 recept
Az ablakpárkányon lévő ládákba megvettem az idei első friss fűszernövényeket. Boldogan kezdtem el végre újra használni a rozmaringot, kakukkfüvet, bazsalikomot a téli szárítottak helyett.