r
Nosalty Logó

Tarka pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Tarka pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 522 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2603 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1055.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    437 mg
  • Nátrium
    269 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.9 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    88 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    295 micro
Összesen 522 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.7 g

Zsír

  • Összesen
    73.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    891 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5277.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    1326 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    248 mg
  • Foszfor
    2183 mg
  • Nátrium
    1345 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    439.6 g
  • Cukor
    262 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    916.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    451 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    178 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    747 mg
  • Retinol - A vitamin:
    345 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    1068 micro
  • β-crypt
    440 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1476 micro
Összesen 2603 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    342.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 167 kcal

Elkészítés

  1. A tojások fehérjét habbá verjük.
  2. A sárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a joghurtot, az olajat, a lisztet a sütőporral, végül a habot, két részre osztjuk, az egyikbe belekeverjük a citrom héjat, a másikba a kakaót.
  3. Az őszibarackot darabokra vágjuk.
  4. Egy olajal kikent, liszttel meghintett tepsibe tegyünk egy kanál citromos, majd mellé egy kanál kakaós tésztát felváltva, és szórjuk rá a barackot.
  5. Előmelegített sütőben kb. 30-35 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2234
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy joghurtos pite alapja saját ötletnek átalakítva.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...