r
Nosalty Logó

Tandoori grillcsirkecomb dióolajos almás-zelleres krumplipürével

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Baroness konyhája
Tandoori grillcsirkecomb dióolajos almás-zelleres krumplipürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tandoori grillcsirkecomb

Almás-zelleres krumplipüré

Összesen 593 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tandoori grillcsirkecomb

Almás-zelleres krumplipüré

Összesen 1185 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tandoori grillcsirkecomb

Almás-zelleres krumplipüré

Összesen 93 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.6 g

Zsír

  • Összesen
    38.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    835.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    393 mg
  • Nátrium
    237 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    353.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    157 micro
Összesen 593 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.3 g

Zsír

  • Összesen
    77.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    285 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1670.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    211 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    786 mg
  • Nátrium
    473 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.7 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    707.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    315 micro
Összesen 1185 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    133.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 93 kcal

Hozzávalók

Tandoori grillcsirkecomb

Almás-zelleres krumplipüré

Elkészítés

Tandoori grillcsirkecomb

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, a csontok mellett bevágjuk. Sóval, borssal, tandoori masalával fűszerezzük és az olajjal belemasszírozzuk a húsba. Egy vagy több órán keresztül pácoljuk.
  2. 180 fokon alul-felül sütéssel pirosra sütjük.

Almás-zelleres krumplipüré

  1. A zellert, az almát és az újburgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és enyhén sós vízben puhára főzzük.
  2. A főzőlé 3/4 részét leöntjük a zöldségekről (amit eltehetünk későbbre zöldség alaplének). A puha zöldségekre tesszük a vajat és a növényi tejet, majd botmixerrel pürésítjük
  3. Tálaláskor egy kevés dió- vagy tökmagolajjal meglocsoljuk a tetejét. Balzsamecetes friss salátát kínálhatunk hozzá.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 634
  • Feltöltés dátuma: 2021. július 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tandoori grillcsirkecomb dióolajos almás-zelleres krumplipürével
Baroness konyhája 96 recept

Hozzávalók

Tandoori grillcsirkecomb

Almás-zelleres krumplipüré

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...