r
Nosalty Logó

Szürkeharcsa fish and chips uborkás remouladdal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Vénusz
Szürkeharcsa fish and chips uborkás remouladdal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A halhoz

A krumplihoz

A remouládhoz

Összesen 1563 kcal
  • 6% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A halhoz

A krumplihoz

A remouládhoz

Összesen 4692 kcal
  • 6% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A halhoz

A krumplihoz

A remouládhoz

Összesen 138 kcal
  • 6% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.2 g

Zsír

  • Összesen
    121.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1573.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    201 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    729 mg
  • Nátrium
    508 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 1563 kcal
  • 6% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.6 g

Zsír

  • Összesen
    364.8 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    150 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    115 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4721.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    602 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    311 mg
  • Foszfor
    2187 mg
  • Nátrium
    1524 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1242.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    127 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    206 micro
  • Kolin:
    452 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 4692 kcal
  • 6% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    138.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 138 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A halhoz

A krumplihoz

A remouládhoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A halat falatnyi darabokra vágjuk.
  2. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a sóval, majd hozzáöntjük a sört, és palacsintatészta sűrűségű masszát keverünk belőle.
  3. Belemártjuk a halfalatokat, és forró olajban oldalanként 3-3 perc alatt készre sütjük.
  4. Papírtörlőre szedjük.

A krumplihoz

  1. A krumplit megmossuk, meghámozzuk, és tetszőleges vastagságú hasábokra vágjuk.
  2. Az olajat egy nagyobb serpenyőbe öntjük, beletesszük a krumplit, és azzal együtt melegítjük fel. Ha már gyöngyözik, szűrőlapáttal meg lehet kicsit mozgatni.
  3. Ha aranybarna és roppanós, akkor szedjük szűrőpapírra.

A remouládhoz

  1. Az uborkát és a kapribogyót vágjuk nagyon finomra.
  2. A joghurtot keverjük ki a majonézzel, adjuk hozzá a sót, a borsot és a felaprított zöldségeket. Keverjük ki, és kínáljuk a hal mellé.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 124
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 5093
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 07.

Ajánló

A remouladot még pikánsabbá tehetjük egy kis citrommal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szürkeharcsa fish and chips uborkás remouladdal
Vénusz 78 recept

Az angol konyha egyik legnépszerűbb fogása - ezúttal szürkeharcsából!

Hozzávalók

A halhoz

A krumplihoz

A remouládhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...