r
Nosalty Logó

Szív alakú epres joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Szív alakú epres joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 10% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 377 kcal
  • 10% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 4484 kcal
  • 10% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 230 kcal
  • 10% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    459.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.3 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 377 kcal
  • 10% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    102.2 g

Zsír

  • Összesen
    198.2 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    1086 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5511.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    1317 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    2051 mg
  • Nátrium
    1847 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    544.2 g
  • Cukor
    326 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    253.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    465 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    205 micro
  • Kolin:
    881 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1508 micro
Összesen 4484 kcal
  • 10% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    95 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    13 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 230 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Elkészítés

Piskóta

  1. A tojások sárgáját a cukor felével habosra keverjük kézi mixerrel, majd felváltva hozzáadjuk a kétfajta lisztes-sütőporos keveréket, az olajat, tejet.
  2. Közben a maradék cukorral kemény habbá verjük a fehérjét.
  3. A fehérjéhez lassú fokozaton hozzákeverjük a sárga részt.
  4. Szív alakú tortakarikába öntjük a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd csökkentjük a hőfokot 160 fokra, és készre sütjük. Tűpróba!
  5. A tejszínt kemény habbá verjük (keveset elveszünk belőle a díszítéshez), és hozzáadjuk a joghurtokat, közben a tejet a zselatinnal feltesszük melegedni, ha elolvadt, ne főjön, akkor a tejszínes részhez keverjük.
  6. A tortát 3 felé vágjuk és betöltjük. Tejszínhabbal és eperrel díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8688
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy igazán könnyű, és nem túl édes torta.

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...