r
Nosalty Logó

Szaftos labancpecsenye steakburgonyával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Dipankrin
Szaftos labancpecsenye steakburgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Labancpecsenye

Összesen 755 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Labancpecsenye

Összesen 1507 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Labancpecsenye

Összesen 225 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.4 g

Zsír

  • Összesen
    49.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2545.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    370 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    593 mg
  • Nátrium
    1439 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    171.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    543 micro
  • β-crypt
    126 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    393 micro
Összesen 755 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.9 g

Zsír

  • Összesen
    99.1 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    371 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5091.7 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    741 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1187 mg
  • Nátrium
    2878 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    342.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    423 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    141 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    318 mg
  • Retinol - A vitamin:
    321 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1086 micro
  • β-crypt
    253 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    786 micro
Összesen 1507 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    757.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    428 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 225 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Labancpecsenye

Elkészítés

Labancpecsenye

  1. A sertéstarja szeleteket klopfoljuk ki minél vékonyabbra.
  2. A mustárt keverjük össze az olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk.
  3. Kenjük be mindkét oldalát a tarja szeleteknek, majd tegyük be a hűtőbe pár órára pácolódni.
  4. A tarjára helyezzünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Hajtsuk félbe, és tűzdeljük össze őket.
  5. A finomlisztet keverjük össze a füstölt pirospaprikával és a fokhagymaporral.
  6. Forgassuk meg a húsokat a paprikás lisztben, ezután tegyük át egy sütőpapírral kibélelt tepsire.
  7. 180°C-on kb. 25-30 perc alatt süssük szép pirosra a labancpecsenyét.
  8. Tálaljuk steakburgonyával és friss salátával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 54
  • Össznézettség: 14395
  • Feltöltés dátuma: 2023. április 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szaftos labancpecsenye steakburgonyával
Dipankrin 5 recept

A labancpecsenye egy mustáros pácban érlelt, jellemzően disznóból készült sült hús, amit sonkával és sajttal megtöltve kell pirospaprikás lisztben megforgatni. Szerintünk tarjából az igazi, mivel a zsírosabb hús kevésbé hajlamos a kiszáradásra, és ezáltal lesz igazán szaftos a végeredmény.

Hozzávalók

Labancpecsenye

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...