r
Nosalty Logó

Sütés nélküli orosz krémtorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Sütés nélküli orosz krémtorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A sütihez

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 1201 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A sütihez

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 4812 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A sütihez

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 166 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    72.9 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    739.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    358 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    192 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.9 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    260.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    554 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    510 micro
  • α-karotin
    56 micro
  • β-karotin
    369 micro
  • β-crypt
    268 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 1201 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    67.3 g

Zsír

  • Összesen
    291.7 g
  • Telített zsírsav
    158 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    770 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2958.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    1431 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    582 mg
  • Nátrium
    768 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    475.5 g
  • Cukor
    257 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1043.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2217 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2041 micro
  • α-karotin
    224 micro
  • β-karotin
    1474 micro
  • β-crypt
    1074 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    377 micro
Összesen 4812 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    102 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 166 kcal

Hozzávalók

A sütihez

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A sütihez

  1. Pudingot és a cukrot felfőzzük a tejjel, ha kész, hozzáadjuk a vaníliás cukrot.
  2. Kihűtjük, belekeverjük a vajat, és krémesre keverjük.
  3. A habtejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval. A zselatint vízzel elkeverjük, és felfőzzük, majd amikor kihűlt, a tejszínhabba keverjük óvatosan.
  4. Pudingkrémet és a tejszínhabot óvatosan összekeverjük.
  5. A tortaforma alját kirakjuk a rumos tejbe áztatott babapiskótával. Megkenjük krémmel, majd ismét rumos tejbe áztatott babapiskóta, és befedjük krémmel.
  6. 2 óra hosszát betesszük a hűtőbe.
  7. Gyümölcskompótokkal, mandarinnal és a dióbéllel ízlés szerint díszítjük.
  8. A színtelen tortazselét elkészítjük a zacskó hátoldalán található utasítás szerint, és lassan ráöntjük, majd ismét betesszük a hűtőbe.
  9. Pár óra múlva kivesszük a tortaformából, és egy tálcára tesszük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4151
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sütés nélküli orosz krémtorta
Salamon Csilla 1202 recept

Születésnapra készítettem el ezt a tortát.

Hozzávalók

A sütihez

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...