r
Nosalty Logó

Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 891 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1783 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 293 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2033.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    369 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    445 mg
  • Nátrium
    1037 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    281 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 891 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    61.7 g

Zsír

  • Összesen
    76.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4067.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    739 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    172 mg
  • Foszfor
    891 mg
  • Nátrium
    2074 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    207.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    612 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    562 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 1783 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    666.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    422 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 293 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. Közben a paradicsomot nyolcadoljuk, a fokhagymát aprítjuk, a sajtot lereszeljük.
  3. Egy serpenyőben, olívaolajon összekeverjük a pestót a főzőtejszínnel és a fokhagymával. Felrottyantjuk. Rászűrjük a tésztát.
  4. Tálalunk. A tányérra szedünk a tésztából, teszünk rá paradicsomot és olívabogyót, szórunk rá chilit és sajtot.
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 3268
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...