r
Nosalty Logó

Sonkás pizza fokhagymásan

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Andi80_
Sonkás pizza fokhagymásan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 328 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 1306 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 149 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1148.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    796 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    90 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    218 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1158 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 328 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    102.2 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4595.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    847 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    3185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    360 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    481 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    399 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    873 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 1306 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    524.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    364 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    529 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 149 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
  2. A liszthez adjuk a felfuttatott élesztőt, a sót, olajat, és alaposan kidagasztjuk.
  3. 1 óra alatt meleg helyen duplájára kelesztjük.
  4. A fokhagymát belezúzzuk a tejfölbe, és összekeverjük.
  5. Egy pizzasütő formát vagy egy tepsit kikenünk és kilisztezünk, majd a tésztát szétnyomkodjuk benne.
  6. Megkenjük a tejfölös szósszal.
  7. Sugár alakban rárakjuk a vékony szelet sonkákat.
  8. A sajtot ráreszeljük a sonkákra.
  9. A paradicsomot felkarikázzuk, és a pizzára fektetjük.
  10. Amíg a sütő bemelegszik, addig a pizzát ismét kelesztjük, ez kb. 30 perc.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x3
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6341
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sonkás pizza fokhagymásan
Andi80_ 380 recept

A hűtőben tettem rendet, amikor felfedeztem egy tálca csirkemell sonkát, ami nagyon lejárat közeli volt. Sürgősen fel kellett használni. Vacsira "összedobtam" ezt a kis pizzát.

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...