r
Nosalty Logó

Sárgarépás szelet Panka80 konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Panka80
Sárgarépás szelet Panka80 konyhájából
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tészta

A teteje

Összesen 1169 kcal
  • 4% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tészta

A teteje

Összesen 4673 kcal
  • 4% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tészta

A teteje

Összesen 283 kcal
  • 4% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    970.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    396 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    177.1 g
  • Cukor
    100 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    157.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1023 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    440 micro
  • α-karotin
    2321 micro
  • β-karotin
    5838 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    310 micro
Összesen 1169 kcal
  • 4% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    64.2 g

Zsír

  • Összesen
    183.2 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3882.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    992 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    1583 mg
  • Nátrium
    939 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    708.3 g
  • Cukor
    398 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    630.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4090 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    225 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    416 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1758 micro
  • α-karotin
    9284 micro
  • β-karotin
    23354 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1241 micro
Összesen 4673 kcal
  • 4% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    235.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    563 micro
  • β-karotin
    1416 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 283 kcal

Hozzávalók

A tészta

A teteje

Elkészítés

A tészta

  1. A sütőt előmelegítjük, a répát megmossuk, meghámozzuk, majd lereszeljük.
  2. A margarint, a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Mehet bele a tojás, a kefir, a citrom reszelt héja. Végül jöhet a sütőporos szódabikarbónás liszt és a reszelt sárgarépa. És a megmosott mazsola.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.
  4. A tepsiben hagyjuk kihűlni.

A teteje

  1. Addig a porcukrot kikeverjük a citromlével, elkeverjük, és rákenjük a süti tetejére.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 149
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 20218
  • Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgarépás szelet Panka80 konyhájából
Panka80 37 recept

Mindig is meg szerettem volna kóstolni valami répás sütit. Találtam ezt a viszonylag egyszerű receptet.

Hozzávalók

A tészta

A teteje

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...