r
Nosalty Logó

Sárgabarackos-túrós torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
befa
Sárgabarackos-túrós torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Összesen 807 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Összesen 3235 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Összesen 195 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.4 g

Zsír

  • Összesen
    50.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    980.5 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    127 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    327 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.8 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    265.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    436 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1578 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 807 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.5 g

Zsír

  • Összesen
    201.9 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    693 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3921.8 g
  • Cink
    654 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    711 mg
  • Vas
    507 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    1306 mg
  • Nátrium
    476 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    287.4 g
  • Cukor
    164 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1060.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2273 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    148 micro
  • K vitamin:
    117 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    375 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1745 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6313 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    696 micro
Összesen 3235 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    236.6 g
  • Cink
    39 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    18 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport, majd a tojást. A kapott masszát tortaformába nyomkodjuk.
  2. A sárgabarackot alaposan lecsöpögtetjük, cikkekre vágjuk és a tésztára rakosgatjuk.
  3. A tejszínt habbá verjük, hozzáadjuk a túrót, lisztet, cukrokat, citromlevet, a tojássárgáját, majd a keményre felvert tojásfehérje-habot. A barackos tészta tetejére öntjük.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 15138
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Megláttam ezt a receptet, és nagyon megtetszett. Még azon a hétvégén nekifogtam elészítésének, a család legnagyobb örömére.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...