r
Nosalty Logó

Sajtos zöldségekkel töltött fasítozott

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtos zöldségekkel töltött fasítozott
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Töltelékhez:

Tetejére:

Összesen 718 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Töltelékhez:

Tetejére:

Összesen 2873 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Töltelékhez:

Tetejére:

Összesen 147 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1284.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    262.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    146 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    812 micro
  • β-crypt
    124 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    999 micro
Összesen 718 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    202.1 g

Zsír

  • Összesen
    156.9 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    981 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5136.8 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    676 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    300 mg
  • Foszfor
    2178 mg
  • Nátrium
    1701 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    155.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1049.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    560 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    184 mg
  • D vitamin:
    245 micro
  • K vitamin:
    585 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    432 micro
  • Kolin:
    971 mg
  • Retinol - A vitamin:
    267 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    3249 micro
  • β-crypt
    495 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3998 micro
Összesen 2873 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    262.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    166 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 147 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Húshoz

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük.
  2. Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a megdinsztelt vöröshagymát, tojást, vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket.
  3. Fűszerpaprikával meghintjük, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát, és jó alaposan összedolgozzuk.
  4. Folpackot terítünk egy deszkára vagy az asztalra, erre ráhelyezzük a masszát, és olyan hosszú téglaalapra igazgatjuk, amilyen hosszú tepsibe szeretnénk sütni.

Töltelékhez:

  1. A hagymát a zöldjével együtt, a paprikát feldaraboljuk és összekeverjük a tömlős sajttal.
  2. Masszán elosztjuk a sajtos zöldségeket, óvatosan feltekerjük, és olajjal kikent tepsibe helyezzük.

Tetejére:

  1. A fasírt tetejét felvert tojással lekenjük és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 294
  • Feltöltés dátuma: 2021. április 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos zöldségekkel töltött fasítozott
Salamon Csilla 1202 recept

Családom nagyon szereti a különböző töltelékekkel feltekert fasírozottat.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...