r
Nosalty Logó

Sajtos-szalonnás töltött csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csiki Piroska
Sajtos-szalonnás töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 566 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2264 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 146 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    33.3 g

Zsír

  • Összesen
    44.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1083.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    184 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    411 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2295 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 566 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    133.2 g

Zsír

  • Összesen
    176.9 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1018 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4333.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    736 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    201 mg
  • Foszfor
    1576 mg
  • Nátrium
    1644 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    678.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    620 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    591 mg
  • Retinol - A vitamin:
    608 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    9180 micro
  • Lut-zea
    1253 micro
Összesen 2264 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    596 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat előkészítjük, fűszerezzük, olajjal megkenjük, közészórjuk az egyik felszeletelt hagymát és zúzott fokhagymát. Lefóliázzuk és a hűtőbe tesszük. A maradék hagymát az olajon megdinszteljük, az egyik tojást a tejföllel felverjük és a hagymára öntjük, elkavarjuk, 3-4 perc múlva levesszük a lángról.
  2. A szalonnát apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a rántottához, rászórjuk a sajtot, ízlés szerint fűszerezzük, belevegyítjük a petrezselyemzöldet, az aszalt paradicsomot, és összevegyítjük a maradék felvert tojással.
  3. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a combokat, betűzzük, vagy bevarrjuk. Tűzálló tálban fedő alatt a sütőben megsütjük. A végén fedő nélkül kb 10 perc alatt megpirítjuk.
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 202
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 14789
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-szalonnás töltött csirkecomb
Csiki Piroska 230 recept

Krumplisalátával, vagy a kedvenc köretünkkel tálaljuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...