r
Nosalty Logó

Sajtos-sonkás pizza GaBb konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
GaBb
Sajtos-sonkás pizza GaBb konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 532 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 2128 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 265 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1121.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    188 mg
  • Nátrium
    728 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    3474 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 532 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.2 g

Zsír

  • Összesen
    55.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4486.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    519 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    751 mg
  • Nátrium
    2913 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    327.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    213.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    300 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    297 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    418 micro
Összesen 2128 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    556.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    1724 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 265 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a tejben felfuttatjuk.
  2. A hozzávalókat összegyúrjuk, meleg helyen kétszeresére kelesztjük. Kör alakú lapokat nyújtunk belőle. Kiolajozott tepsire tesszük.
  3. A lap tetejét megkenjük a paradicsomszósszal, gazdagon megszórjuk a fűszerkeverékkel, a sonkát kockákra vágjuk és ráhalmozzuk, kukoricával megszórjuk, majd sajtot reszelünk a tetejére.
  4. Előmelegített sütőben sütjük.
  5. A feltét ízlés szerint variálható.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 20
  • Össznézettség: 21169
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátnőmnél ettem ilyen pizzát, azóta rendszeresen sütöm.

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...