r
Nosalty Logó

Sajtos-sonkás pizza GaBb konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS1 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
GaBb
Sajtos-sonkás pizza GaBb konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

532
Kalória
17.6g
Fehérje
82g
Szénhidrátok
13.8g
Zsír
53.4g
Víz
15.4g
Koleszterin
3.7g
Rost
3g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 532 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 2128 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 265 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1121.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    188 mg
  • Nátrium
    728 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    53.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    3474 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 532 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.2 g

Zsír

  • Összesen
    55.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4486.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    519 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    751 mg
  • Nátrium
    2913 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    327.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    213.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    300 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    297 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    418 micro
Összesen 2128 kcal
  • 11% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    556.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    26.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    1724 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 265 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a tejben felfuttatjuk.
  2. A hozzávalókat összegyúrjuk, meleg helyen kétszeresére kelesztjük. Kör alakú lapokat nyújtunk belőle. Kiolajozott tepsire tesszük.
  3. A lap tetejét megkenjük a paradicsomszósszal, gazdagon megszórjuk a fűszerkeverékkel, a sonkát kockákra vágjuk és ráhalmozzuk, kukoricával megszórjuk, majd sajtot reszelünk a tetejére.
  4. Előmelegített sütőben sütjük.
  5. A feltét ízlés szerint variálható.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Barátnőmnél ettem ilyen pizzát, azóta rendszeresen sütöm.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Római pizzatészta

Olaszországban sem ugyanolyan a pizza mindenütt: Rómában például sokkal levegősebb, ropogósabb, enyhén magasabb tésztájú lepényeket sütnek, amiket utána ollóval vágnak szögletes ...

Lakos Benedek

Nápolyi pizzatészta

Az eredeti nápolyi pizza arról híres, hogy széle levegős és pufi, míg a belső része tökéletesen átsült és vékony. Elláthatjuk a kedvenc feltéteinkkel, bár érdemes szerényebbre ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!