r
Nosalty Logó

Sajtos rakott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtos rakott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1139 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4560 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    72.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    799 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2703.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    550 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    1105 mg
  • Nátrium
    789 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    472 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    182 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    597 mg
  • Retinol - A vitamin:
    469 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    753 micro
Összesen 1139 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    356 g

Zsír

  • Összesen
    291.5 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    149 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    3194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10812.4 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    533 mg
  • Kálcium
    2198 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    4421 mg
  • Nátrium
    3157 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1535.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1889 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    728 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    434 micro
  • Kolin:
    2390 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1878 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3010 micro
Összesen 4560 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    450.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    184 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst összekeverjük a felkockázott hagymával, a liszttel, a zsemlemorzsával, 1 db tojással és a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemlével. Ízlés szerint sózzuk borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és olajjal kikent tepsibe egyenletesen elterítjük. Rákarikázzuk a főtt tojásokat.
  2. A maradék 3 tojást összekeverjük a tejföllel, és a reszelt sajttal. A tojások tetején egyenletesen elosztjuk. Fóliával letakarjuk, kb. 30 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után kb. 10 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 360
  • Feltöltés dátuma: 2021. december 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos rakott hús
Salamon Csilla 1203 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...