r
Nosalty Logó

Sajtos és pizzás tekercs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajtos és pizzás tekercs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1698 kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 6793 kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 313 kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    43.2 g

Zsír

  • Összesen
    94.2 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    346 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3083.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    577 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    575 mg
  • Nátrium
    1759 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    165 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    117 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    709 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    245 mg
  • Retinol - A vitamin:
    679 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    346 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    317 micro
Összesen 1698 kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    172.8 g

Zsír

  • Összesen
    376.8 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    90 g
  • Koleszterin
    1383 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12335.1 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    370 mg
  • Kálcium
    2307 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    281 mg
  • Foszfor
    2299 mg
  • Nátrium
    7037 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    659.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    468.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2836 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    256 micro
  • K vitamin:
    201 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    790 micro
  • Kolin:
    982 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2718 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    1386 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1269 micro
Összesen 6793 kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    17.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    568.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    324 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 313 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a langyos tejben felfuttatjuk.
  2. A lisztet a sóval, a felfuttatott élesztővel, az olajjal és a tejjel jól kidolgozzuk.
  3. Duplájára kelesztjük.
  4. A puha margarint elkeverjük a tejföllel, a tojássárgájával, a sóval.
  5. A megkelt tésztát négy részre osztjuk, kinyújtjuk, és megkenjük a margarinos masszával. A sajtoshoz megszórjuk reszelt sajttal, a pizzásat pedig megkenjük pizzakrémmel, ízlés szerint.
  6. Szorosan feltekerjük, és háromszögesen felszeleteljük.
  7. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal, és betesszük sülni.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 181
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 24178
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A lányom kedvence.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...