r
Nosalty Logó

Rúdfasírt paprikásan

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
sunshine
Rúdfasírt paprikásan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 563 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2249 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1240.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    630 mg
  • Nátrium
    333 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    355.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    206 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    933 micro
  • β-crypt
    235 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    264 micro
Összesen 563 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    231.9 g

Zsír

  • Összesen
    101.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4961.6 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    313 mg
  • Kálcium
    393 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    344 mg
  • Foszfor
    2521 mg
  • Nátrium
    1332 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1421.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    823 mg
  • D vitamin:
    130 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    299 micro
  • Kolin:
    975 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3732 micro
  • β-crypt
    942 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1058 micro
Összesen 2249 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    253.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 116 kcal

Elkészítés

  1. A darált husit összekeverjük a fűszerekkel, addig is érik benne a fűszer, amíg összedarabolok mindegyik zöldpaprikábol egy keveset, kb. felét mindegyiknek vagy negyedét.
  2. Megdinszteljük a hagymát és fokhagymát, beletesszük a fasírtba, meg az áztatott zsömléket. Aki úgy szereti, nyersen is beleteheti a fokhagymát, és akkor csak a hagymát kell dinsztelni.:)
  3. Tepsibe teszünk alufóliát, hogy ne kelljen majd sikálni a végén, rudat formázunk a fasírtból, teszünk a tetejére és mellé kis zsiradékot, és megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5735
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 22.

Ajánló

Nagyon finom franciasalival, krumplipürével vagy hidegen, szendvicsbe salátával, savanyú ubival, főzelékkel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
sunshine 4 recept

Szeretjük a fasírt eme változatát, mert különleges, pikáns ízt ad a zöldpaprika. Szoktam venni 1 db zöldet, sárgát és pirosat.:) A piros a legédesebb paprika, a sárga kevésbé, a zöld nem annyira.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...