r
Nosalty Logó

Répatorta Katicabogaramtól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katicabogaram
Répatorta Katicabogaramtól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 1058 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 6352 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 262 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    67.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1074.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    242 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.1 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    170.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1648 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    5158 micro
  • β-karotin
    12549 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    553 micro
Összesen 1058 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    96.9 g

Zsír

  • Összesen
    404.3 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    114 g
  • Koleszterin
    750 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6447.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    1452 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    2572 mg
  • Nátrium
    1854 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    606.4 g
  • Cukor
    317 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    1021.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9887 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    355 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    751 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2324 micro
  • α-karotin
    30945 micro
  • β-karotin
    75296 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    9 micro
  • Lut-zea
    3315 micro
Összesen 6352 kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    266.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    408 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    1277 micro
  • β-karotin
    3108 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 262 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

  1. Megpucoljuk a répákat, és finomra reszeljük.
  2. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a fahéjjal.
  3. Ezután mehet bele az olvasztott margarin és a narancshéj, eldolgozzuk ezekkel is.
  4. Előveszünk egy spatulát, és azzal folytatjuk. A répát kinyomkodjuk, és mehet a tojásos masszába.
  5. Végül mehet bele a sütőporos liszt, és ha túl sűrű a tészta, egy kis répalével lehet hígítani. Tortaformába öntjük, betesszük 180 fokra 60 percre. Tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt, mehet rá a krém. Jó étvágyat hozzá!

Krém

  1. Minden hozzávalót jól összedolgozunk habverővel, és hagyjuk állni, amíg kihűl a torta.
  2. A hideg sütemény tetejére kenjük, és megszórjuk kevés durvára tört dióval.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 238
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 15747
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Katicabogaram 38 recept

Nagyon régóta vágytam már egy finom répatortára mascarpone-val a tetején. Ma úgy döntöttem, hogy elkészítem magam. Nem kellett csalódnom se nekem, se a páromnak. Isteni lett, és ezt nem csak úgy mondom! Igazi szombat délutáni kényeztetés.

Hozzávalók

Tészta

Krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...