r
Nosalty Logó

Rántott tilápiafilé zöldbabbal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Rántott tilápiafilé zöldbabbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Összesen 643 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Összesen 1932 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Összesen 140 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    38 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1976.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    338 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    987 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    81 micro
  • β-karotin
    615 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1023 micro
Összesen 643 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    113.9 g

Zsír

  • Összesen
    58.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    394 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5928.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    221 mg
  • Kálcium
    1015 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    1411 mg
  • Nátrium
    2960 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    238.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    690.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    421 micro
  • K vitamin:
    318 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    756 micro
  • Kolin:
    358 mg
  • Retinol - A vitamin:
    272 micro
  • α-karotin
    243 micro
  • β-karotin
    1845 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3069 micro
Összesen 1932 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    224 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Elkészítés

Halhoz

  1. A panír hozzávalóit késes aprítóban összedaráljuk.
  2. A halfilét enyhén sózzuk, tojásba, majd a panírba forgatva forró olajban kisütjük. Konyhai törlőn lecsepegtetjük.
  3. A rizst sós vízben megpároljuk.
  4. Egy serpenyőben egy kanál olajon megolvasztjuk a vajat, rádobjuk a babot, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chilivel és a reszelt fokhagymával. Erős tűzön 3-4 percig pirítjuk. A végén rádobjuk a petrezselymet, átforgatjuk vele, és levesszük a tűzről.
  5. Egy tálka vagy öblös pohár segítségével elkészítjük a kétszínű köretet, és mellé vagy a tetejére tálaljuk a halat.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 10963
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott tilápiafilé zöldbabbal
Évi néni 1830 recept

Ebben a melegben valami könnyű ebédet gondoltam. Nem mellékes, hogy kevés időt kellett a konyhában vele munkálkodnom.

Hozzávalók

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...