r
Nosalty Logó

Raffaello süti Pancsika konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Pancsika
Raffaello süti Pancsika konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A szóráshoz

Összesen 840 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A szóráshoz

Összesen 6726 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A szóráshoz

Összesen 352 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    52.7 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    642.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    232 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.1 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    326 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    166 micro
Összesen 840 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    83.6 g

Zsír

  • Összesen
    421.3 g
  • Telített zsírsav
    287 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    2065 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5138.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1170 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1856 mg
  • Nátrium
    1626 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    689.1 g
  • Cukor
    533 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    517.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2662 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    1130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2609 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    602 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1331 micro
Összesen 6726 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    268.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 352 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A szóráshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A 6 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadunk fél csomag sütőport, a sót, 15 dkg kókuszreszeléket és 10 dkg lisztet, majd óvatosan simára keverjük.
  2. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, aranybarnára sütjükkb. 15 perc alatt, de ne szárítsuk ki!!
  3. A 6 tojássárgáját10 dkg cukorral, a vaníliás pudingporral, a tejszínnel és a tejjel kikeverjük, és megfőzzük,amíg puding állagú nem lesz.
  4. A 20 dkg vajat a 10 dkg porcukorral robotgéppel simára keverjük.
  5. A már kihűlt pudingos krémbe keverjüka vajas krémet, melyet egyenletesen a kihűlt tésztára viszünk fel. A tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel.
  6. Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük, csak utána vágjuk fel.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 12 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4152
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Raffaello süti Pancsika konyhájából
Pancsika 101 recept

Tavaly karácsonyra készítettem először ezt a süteményt, mert az egész család nagy kókusz rajongó. Az interneten, egy olasz oldalon találtam hasonló receptet, amit kicsit átalakítottam. Margarin helyett jobban szeretjük a vajat. A tej egy részét tejszínre cseréltem, így nem kell zselatint tennem a krémbe. Azóta már többször rendelte a család, és változatlan a sikere.:-) A fotón a versenytárssal, a zserbóval látható.:-)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A szóráshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...