r
Nosalty Logó

Pizza prosciutto-funghi

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Boti
Pizza prosciutto-funghi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 15% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pizzalaphoz

A feltéthez

Összesen 1570 kcal
  • 15% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pizzalaphoz

A feltéthez

Összesen 6275 kcal
  • 15% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pizzalaphoz

A feltéthez

Összesen 288 kcal
  • 15% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.7 g

Zsír

  • Összesen
    50.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4649.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    798 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    851 mg
  • Nátrium
    2782 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    269 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    261 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 1570 kcal
  • 15% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    290.7 g

Zsír

  • Összesen
    203.5 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    474 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    18597.3 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    460 mg
  • Kálcium
    3193 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    362 mg
  • Foszfor
    3404 mg
  • Nátrium
    11127 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    785.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    655.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1074 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    110 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    413 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1044 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 6275 kcal
  • 15% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    855.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    512 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 288 kcal

Hozzávalók

A pizzalaphoz

A feltéthez

Elkészítés

A pizzalaphoz

  1. Az élesztőt kevés cukorral és langyos vízzel felfuttatjuk.
  2. A lisztet, sót, olajat, élesztőt összedagasztjuk, majd kelni hagyjuk 2 órát.
  3. Egy 30-35 cm átmérőjű és 1-2 cm vastag, korong alakú lapokat nyújtunk belőle, megkenjük 3-4 ek paradicsompasztával, megszórjuk oregánóval, ráreszelünk 15 dkg mozzarellát, és rárakjuk a sonkát és a gombát.
  4. A legfinomabb, ha előre hevített kemencében 3-4 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 12659
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 22.

Ajánló

4 közepes méretű pizza lesz a fenti tésztamennyiségből.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajnos nem mindig volt lehetőségem, hogy fával fűtött kemencében sült pizzát készítsek. Általában házhoz rendeltünk. Most már egy pizzázót is vezetek, így hát alkalmam van mindennap sütni. Jelenleg 16 fajta pizzát készítek, de ezek évszakonként változnak. A "prosciutto-funghi" a legtöbbször rendelt pizzám. Nekem is ízlik, főleg azért, mert gomba is van rajta. Imádom a gombát, akárhogy fogyasztom.

Hozzávalók

A pizzalaphoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...