r
Nosalty Logó

Pizza Budaörs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Friedrich Antal
Pizza Budaörs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 1483 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 5927 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 247 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    57.5 g

Zsír

  • Összesen
    68.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5725 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    581 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    667 mg
  • Nátrium
    4295 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    274 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    259 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    213 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    496 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2251 micro
  • Lut-zea
    264 micro
Összesen 1483 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    229.8 g

Zsír

  • Összesen
    274.6 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    676 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    22900 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    342 mg
  • Kálcium
    2326 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    340 mg
  • Foszfor
    2668 mg
  • Nátrium
    17180 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    624.3 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1096.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1035 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    150 mg
  • D vitamin:
    143 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    612 micro
  • Kolin:
    476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    851 micro
  • α-karotin
    392 micro
  • β-karotin
    1984 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    9006 micro
  • Lut-zea
    1055 micro
Összesen 5927 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    952.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    714 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    374 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 247 kcal

Hozzávalók

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Elkészítés

A pizzatésztához

  1. Pizzatészta elkészítése:
  2. Tésztadagasztógéppel készítve: az alapanyagokat beletesszük a tálba (a víz kivételével), elindítjuk lassú fokozaton, és folyamatosan adjuk hozzá a vizet. Közepesen kemény tésztát gyúrunk, addig keverjük, amíg elválik az edény falától. 1 kg pizzatésztánk lesz.
  3. 4 gombócra szedjük, és egyesével összegyúrjuk, majd kelesztjük.
  4. Paradicsommártás elkészítése:
  5. A konzervparadicsomot és a hozzávalókat turmix-szal mártássá keverjük. 4 dl paradicsomszószt kapunk.
  6. Összeállítás:
  7. A tésztátformába kinyújtjuk.
  8. Az alapanyagokat felszeleteljük.
  9. A tésztára rákenjük a mártást, rászórjuk a sajtot, felrakjuk a szalámit, kolbászt és a hagyma felét.
  10. Előmelegített sütőben megsütjük.
  11. Tálaláskor rakjuk rá a pepperónit és a hagyma másik felét.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30 cm
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 25 alkalommal
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 14755
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizza Budaörs
Friedrich Antal 76 recept

A Teri néni éttermében többek között ezt is kínáljuk a vendégeinknek.

Hozzávalók

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...