Pisztáciás pisztráng grillezett shimeii gombával, spenótos bulgurral, vegyes csírával
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Baroness konyhája
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
607
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
1211
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
142
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 34.9 g
Zsír
-
Összesen 36.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 70 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 951.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 132 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 146 mg
-
Foszfor 543 mg
-
Nátrium 99 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 217.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 164 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 189 micro
-
K vitamin: 156 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 133 micro
-
Kolin: 109 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1633 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3645 micro
Összesen
607
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 69.8 g
Zsír
-
Összesen 73.1 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 47 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 139 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1903.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 264 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 291 mg
-
Foszfor 1085 mg
-
Nátrium 199 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 78.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 434.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 329 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 19 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 57 mg
-
D vitamin: 379 micro
-
K vitamin: 311 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 21 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 265 micro
-
Kolin: 219 mg
-
Retinol - A vitamin: 41 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3265 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7290 micro
Összesen
1211
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 8.2 g
Zsír
-
Összesen 8.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 222.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 31 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 127 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 50.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 382 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 853 micro
Összesen
142
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A gyömbért, 2 gerezd fokhagymát és a lime felének a héját lereszeljük, a levét hozzáfacsarjuk, az olívaolaj felét rálocsoljuk, sózzuk-borsozzuk, és a halat ezzel a fűszerkeverékkel bepácoljuk.
- A másik fél lime-ot karikára vágva a hasüregébe helyezzük.
- Pihentetés után 180 fokon alsó-felső sütéssel kb. 25 perc alatt megsütjük.
- Közben 1 evőkanál olajon a spenótot a harmadik gerezd fokhagymával megpároljuk, ezt is sózzuk és borsozzuk.
- A megmaradt olívaolajon a tönkjéről levágott gombát megpirítjuk, majd ezt is ízesítjük.
- A bulgurt kétszeres mennyiségű vízben megpároljuk, sózzuk, a spenóttal összekeverve tálaljuk.
- A pisztrángot a sütőből kivéve a pisztáciával meghintve, a gombát és a csírát mellé téve szervírozzuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 11
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 232
- Feltöltés dátuma: 2021. június 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Baroness konyhája
96 recept