r
Nosalty Logó

Pásztorpite Katharosztól

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Pásztorpite Katharosztól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Ragu

Püré

Összeállítás

Összesen 618 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Ragu

Püré

Összeállítás

Összesen 2468 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Ragu

Püré

Összeállítás

Összesen 138 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1131 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    252 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    487 mg
  • Nátrium
    278 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    507 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    1325 micro
  • β-karotin
    3403 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2301 micro
  • Lut-zea
    1036 micro
Összesen 618 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    148.3 g

Zsír

  • Összesen
    149.5 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    546 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4524.2 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    1008 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    307 mg
  • Foszfor
    1947 mg
  • Nátrium
    1114 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.3 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1087.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2027 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    157 mg
  • D vitamin:
    111 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    222 micro
  • Kolin:
    495 mg
  • Retinol - A vitamin:
    674 micro
  • α-karotin
    5301 micro
  • β-karotin
    13610 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    9206 micro
  • Lut-zea
    4143 micro
Összesen 2468 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    255.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    300 micro
  • β-karotin
    769 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    520 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Ragu

Püré

Összeállítás

Elkészítés

Ragu

  1. Az olajon kevés sóval megfuttatjuk a finomra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a kisebb kockára vágott sárgarépát és a zöldborsót, és kevergetve pár percig pároljuk.
  2. Hozzátesszük a paradicsompürét, a húst, a bort, ezután fűszerezzük, majd lefedve kis lángon kb. 40 perc alatt megpároljuk.

Püré

  1. A krumplit sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, összetörjük, majd elkeverjük a vajjal és a tejjel.

Összeállítás

  1. Egy hosszúkás sütőformába öntjük az elkészült ragut, befedjük a pürével, megszórjuk reszelt sajttal.
  2. Ezután előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 25-30 perc alatt összesütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4028
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pásztorpite Katharosztól
Katharosz 499 recept

A pásztorpite egy hagyományos angol egytálétel, finom és ízletes.

Hozzávalók

Ragu

Püré

Összeállítás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...