r
Nosalty Logó

Párolt káposzta húsgolyókkal

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Glaser
Párolt káposzta húsgolyókkal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír

káposzta

húsgombóc

Összesen 369 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír

káposzta

húsgombóc

Összesen 739 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír

káposzta

húsgombóc

Összesen 70 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    997.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    403 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    325.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    182 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    66 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 369 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.8 g

Zsír

  • Összesen
    39.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    338 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1995 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    764 mg
  • Nátrium
    807 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    650.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    152 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    305 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    364 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    132 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    367 micro
Összesen 739 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 70 kcal

Hozzávalók

káposzta

húsgombóc

Elkészítés

káposzta

  1. A káposztát vékonyra gyaluljuk, majd az olajban megpirítjuk. Sóval, borssal, köménnyel és a csomborral ízesítjük, felöntjük a levessel. Felfőzzük, és lefedve kb. 5 percig főzzük.
  2. A darált húst simára gyúrjuk az apróra vágott hagymával, mustárral és tojással. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd kb. 10 gombócot formázunk belőle.
  3. A gombócokat a káposztára helyezzük, és további kb. 10 percig főzzük, majd a gombócokat megforgatjuk, és további 10 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 171
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 10316
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A levesnek egy részét helyettesíthetjük tejszínnel vagy paradicsomlével. Tálaljuk főtt, sós burgonyával.

Hozzávalók

káposzta

húsgombóc

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...