r
Nosalty Logó

Paradicsomos uborkasaláta avokádóval és fetával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS1 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Paradicsomos uborkasaláta avokádóval és fetával
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

302
Kalória
7.1g
Fehérje
19g
Szénhidrátok
24.1g
Zsír
303g
Víz
22.3g
Koleszterin
7.3g
Rost
6.7g
Cukor
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 302 kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 604 kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    721.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    184 mg
  • Nátrium
    302 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    303 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    131 micro
  • β-karotin
    832 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    404 micro
Összesen 302 kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    48.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1443.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    344 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    368 mg
  • Nátrium
    604 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    605.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    135 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    262 micro
  • β-karotin
    1664 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    807 micro
Összesen 604 kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    77.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    662 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 77 kcal

Elkészítés

  1. A paradicsomokat ketté vagy négybe vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, négybe vágjuk, a magokat kivágjuk, majd szeletekre vágjuk. Az avokádót, hagymát és a fetát kockákra vágjuk. A korianderleveleket durvára vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. Az olajat elkeverjük a citromlével. Sóval, borssal és szumákkal ízesítjük. A salátára öntjük, óvatosan elkeverjük, és azonnal tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc

Egy egyszerű saláta. A fetát el is hagyhatjuk, esetleg helyettesíthetjük olajbogyóval. Koriander helyett használhatunk petrezselymet is.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!